Bedankt voor de interesse die je toont. We contacteren je zo snel mogelijk.

Wij konden de mail niet versturen.
Probeer nog eens of neem contact op via onze contactgegevens.

Vul alle velden in.

nagra can

De natuurlijke kracht van graan...

zonder toegevoegde suikers

Wat is Nagra?

NAGRA is een verfrissende drank op basis van graan. Via het eeuwenoude, natuurlijke proces van melkzuurfermentatie dat op de ingrediënten wordt toegepast ontstaat een friszure, lichtparelende drank. Deze innoverende aanpak leidt rechtstreeks tot het eindresultaat: een verfrissende drank met gerstemout als basis. Tijdens de productie worden zoete sinaasappelschil en korianderzaadjes toegevoegd voor extra aroma's. NAGRA is volledig natuurlijk, zonder toegevoegde suikers, bevat uitsluitend natuurlijke ingrediënten en absoluut geen alcohol. En is 100% Belgisch!

Nagra

De 4 troeven van Nagra

100% Belgisch

We zijn trots dat NAGRA een op-en-top Belgisch product is, hier ontwikkeld en geproduceerd. Met mout uit een Belgische mouterij, en alhier gebrouwen. NAGRA toont dat in ons land, geroemd om haar bieren, met dezelfde ingrediënten ook een drank kan worden gemaakt met een ander, uniek, lekker en verrassend smaakpatroon.

Suikers?

NAGRA is puur natuur, zonder toevoeging van suikers. Betekent dit dat er geen suiker in zit? Toch wel, maar het zijn natuurlijke suikers, waarvan een deel al door fermentatie is omgezet in koolzuur. Uiteindelijk heeft NAGRA nog 6gr. suiker/100ml, wat slechts de helft is van een klassieke frisdrank of een natuurlijk appelsap. Deze drank is dan ook het uitgebalanceerd resultaat van een natuurlijk fermentatieproces.

Ecologisch

Natuurproducten en ecologie gaan hand in hand. Dat geldt ook voor de verpakking hoewel dit vaak nog niet als dusdanig wordt ervaren. Aluminium blikjes worden alsmaar dunner en lichter en ze worden steeds meer hergebruikt. Blik dat via de PMD-zak wordt ingeleverd kan men gemakkelijk en schoon scheiden en recycleren, 95 % van alle aluminiumblikjes wordt nu al gerecycleerd! Door lokaal te produceren streven we ook naar een zo laag mogelijke ecologische voetafdruk.

Ingredients

"Ceci n'est pas une bière!"

Als alternatief voor mensen die geen alcohol mogen, willen of kunnen drinken, is NAGRA uitermate geschikt. De blonde verschijning met stoere schuimkraag doet misschien aan bier denken maar ondanks de gebruikte ingrediënten is NAGRA dat niet. In de smaak ontdekken we naast de moutsmaak ook frisse zuren, toetsen van honing en citrus. Doordat NAGRA, in tegenstelling tot klassieke frisdranken, niet snel een verzadigingsgevoel geeft, is het een ideale doordrinkdrank. Elk moment is een NAGRA-moment: zowel als aperitief, gezel bij een maaltijd of gewoon als verfrissende dorstlesser.

NAGRA in the picture!

Contact

Een vraag over Nagra? Inschrijven op onze nieuwsbrief? Of gewoon uw ervaringen met onze frisdrank delen? Dat kan hier. Vul uw gegevens in en we contacteren u zo snel mogelijk.

Marc en Hans

Liever een briefje? Dat kan ook:
Innovative Beverages - Leuvensebaan 219 - 3220 Holsbeek - België
Of stuur een mailtje naar info@nagra.be

Top